Ryškiausia dabartinė Rusijos šansono žvaigždė Stas Michailov (Стас Михайлов) kviečia į vienintelį pasirodymą Lietuvoje 2010 m. balandžio 12 d. „Utenos pramogų arenoje“.

 

Koncertinėje programoje „Gyvenimas – upė“ (Жизнь – река) skambės visos atlikėjo gražiausios bei laiko patikrintos dainos.

Stas Michailov gimė 1969 m. balandžio 27 d. kurortiniame Soči mieste. Nuo 1992 m. atlikėjas dalyvauja įvairiuose muzikiniuose konkursuose, dirba Maskvos estrados teatre. Tais pačiais metais Stas Michailov įrašo pirmąjį savo kūrinį „Žvakė“ (Свеча), kuris iki šiol tarsi vizitinė atlikėjo kortelė. Iki 1997 m. daininkas tęsia dalyvavimą muzikiniuose konkursuose, dirba teatre ir kuria savo pirmąją solinę plokštelę. Tuo metu buvo parašyta daug nuostabių dainų, dalis kurių pateko į pirmąjį atlikėjo albumą išleista tais pačiais metais.

2003-2004 m. Stas Michailov išleidžia dar du naujus albumus bei filmuojasi pirmame savo vazdo klipe dainai „Puselė“ (Половинка). Staso kūryba tiesiog užvaldo publiką, atlikėjas pradeda daug koncertuoti, bet tai netrukdo jam kurti naujus populiarus šlagerius. Nuo 2005 m. Staso Michailovo dainos patenka į visų radijo stočių ir televizijų eterį. Atlikėjo populiarumas auga kasdiena, klausytojus žavi jo paprastumas bei natūralumas scenoje ir dainuose. Kiekvieną savo koncertą Stas Michailov paverčia nepakartojama švente visiems žiurovams, užburdamas jų širdis stebuklingomis dainomis apie meilę moterims, draugams ir gimtinei.

 

Staso Michailovo diskografija:

Свеча (Žvakė) – 1997 m.

Посвящение (Dedikacija) – 2003 m.

Позывные на любовь (Meilės šaukiniai) – 2004 m.

К тебе иду (Einu pas tave) – 2005 m.

Всё для тебя (Viskas tau) – 2006 m.

Берега мечты (Svajonės krantai) – 2006 m.

Небеса (Dangus) – 2007 m.

Нежданная любовь (Nelaukta meilė) – 2008 m.

Жизнь – река (Gyvenimas – upė) – 2008 m.

[GRĮŽTI]